PlanetPeople AB

MIND:SMART

2018.11.20 16:35 By Per Olof Hall

Nu är det dags!

Nu är det dags för oss på PlanetPeople AB att lansera vårt nya koncept, MIND:SMART


MIND:SMART är en helhetslösning för att konkret och effektivt mäta och förbättra företagshälsan ute på arbetsplatser. Tillsammans med finska Firstbeat erbjuder vi tjänsten Livsstilsanalys, där vi under tre dygn utför individuella mätningar av anställdas stress, återhämtning och sömn. Med detaljerad och skräddarsydd feedback och detaljerade rapporter kan vi hjälpa anställda att fatta de rätta besluten i tillvaron som leder till ett högre välmående, mindre stress i vardagen och bättre prestation i arbetslivet. Vi erbjuder även utökad hälsokontroll genom blodprover via Werlabs för de som vill ha ännu större förståelse kring sina anställdas välmående.


Stress är en epidemi som sprider sig världen över, och företag behöver hjälpmedel för att hålla sina anställda produktiva, motiverade och lyckliga. MIND:SMART ger dig och dina anställda konkret data och förslag på hur just ni blir era bästa jag, både privat och på arbetet.


Besök vår sida, www.mindsmart.se, för detaljerad information om våra lösningar, och tveka inte att höra av er direkt till oss för fler frågor.