Om oss

PlanetPeople har sedan starten 2007 varit ett företag med fokus på hållbarhet, där arbetsmiljö utgjort en central del. Grundaren Per-Olof Halls intresse för hållbarhet föddes under hans tid som chef, då han fick en gedigen utbildning och arbetade mycket med arbetsmiljöfrågor.

När Per-Olof Hall tidigare läste en MBA i Lund växte engagemanget för hållbarhet och insikten att det börjar med människan. Visionen föddes att bidra till ett hållbart arbetsliv genom att hjälpa organisationer skapa säkrare, friskare och mer hållbara arbetsplatser.

Ända sedan starten har PlanetPeople erbjudit kunder expertis och lösningar inom arbetsmiljöområdet. 2022 togs beslutet att flytta arbetsmiljöverksamheten till det nya varumärket Arbetsmiljöakuten, som ett sätt att tydligare profilera de olika delarna av verksamheten.

PlanetPeople behåller sin grundtankar om hållbarhet, men med ett bredare fokus på social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Vårt mål är att inspirera och stödja företag att bedriva verksamhet på ett hållbart sätt som främjar alla levande varelsers välbefinnande.

PlanetPeople består idag av grundaren Per-Olof Hall och ett stort nätverk av specialister som vi samarbetar med för att leverera optimala lösningar till kunder. 

Vi är också en del av nätverket Hållbar Utveckling Skåne, som arbetar för en hållbar framtid ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Per-Olof Hall

Våra värderingar

  • Omtanke – Vi bryr oss om alla levande varelsers välbefinnande och en hållbar utveckling.
  • Ansvar – Vi hjälper företag att ta ansvar för sin påverkan på samhälle, människor och miljö.
  • Engagemang – Vi är engagerade i att skapa förändring tillsammans med våra kunder.
  • Framåtanda – Vi inspirerar till innovation och utveckling mot ökad hållbarhet.